24.5.2015

RAKSAVIIKKO 3

Tämän viikon maanantaiaamu käynnistyi näissä merkeissä...


...Taloteko saapui siis tontille!
Ainakin näin sivustakatsojan näkökulmasta katsottuna viikossa on taas otettu isoja harppauksia eteenpäin. Alakerran runko on pystytetty ja kaikki tuntuu taas paljon konkreettisemmalta. Kun valmiina oli vain pelkät perustukset, niin kaikki tuntui todella pieneltä. Oikeastaan niin pieneltä, että tuntui kuin oltaisiin vain leikkimökkiä rakentamassa.
Nyt, kun rungon pystytys on hyvässä vauhdissa, niin mittasuhteet alkaa tuntua jo järkevämmiltä. Kävimmekin viikonloppuna vähän kävelemässä alakerran huoneissa ja fiilistelmässä mm. ikkunan paikkoja ja niistä aikanaan näkyviä maisemia.

Muutaman seuraavankin raksaviikon ajan me käymme vain tontin reunalla ihmettelemässä hurjaa edistymisvauhtia. Perjantaina oli jo ikkunatkin ilmestyneet tontille! Sillä välin kun ammattilaiset rakentaa, niin täällä savu päästä sauhuten koitetaan tehdä päätöksiä sisätilan materiaaleista.Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

Heini
6 kommenttia:

 1. Varmasti ihanaa, kun pääsee vihdoinkin näkemään oikeasti miten oma koti alkaa hahmottumaan :) Minun täytyy vielä muutama viikko tätä vaihetta odotella ja voin kuvitella, että se tunne on jotain sanoinkuvaamatonta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunne on kyllä juuri kuten kirjoitit, sanoinkuvaamaton.

   Poista
 2. Hienoja kuvia - kiva seurailla blogin kautta. Nämä on niin parhaita hetkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Karolina! Mun mielestä on myös ihan huippua seurailla teidän muiden blogistien projektien etenemistä.

   Poista
 3. Oi ihanaa. Onnea! :)

  Suvi / Ripaus unelmapulveria

  VastaaPoista

Kiitos, kun ilahdutit kommentilla!