23.9.2015

RAKSAVIIKKO 20

Raksalla työt etenee mukavaa vauhtia ja kipsilevyt nousevat sisäseinille pikavauhtia. Vaaleiden levyjen vuoksi tila näyttää taas erilaiselta, valmiimmalta. Viime viikolla työmaalla suoritettiin myös tiiviysmittaus, jonka virallisia tuloksia vielä odottelemme.Useiden viikkojen odottelun jälkeen raksalle löysi tiensä myös pääoven ja teknisen tilan ovien karmit rikkoutuneiden tilalle. Tästä innostuneenä kävimme heti tilaamassa lukot ja voi vitsit sentään kuin mahtavaa olikaan avata omalla avaimella ensimmäistä kertaa uuden kodin ovi. Harmi vaan, että pääovikin oli vaurioitunut matkan varrella ja nyt sitten odottelemme virheetöntä ovea. Eipä tuo sinänsä haittaa, kun sisääntulo joutuu vielä ikkunoiden vaihdon myötä muutenkin remonttiin.Jos raksafiilis oli jossakin vaiheessa kadoksissa, niin nyt se on taas katossa. Pieniä vihjauksia jo saatiin, että pikkuhiljaa olisi aika lyödä esimerkiksi laattavalinnat lukkoon. Sisustuskuume on nousussa, joten tämä tyttö ryhtyy heti tuumasta toimeen. Tätä osuuttahan on tässä jo odoteltu reilusti toista vuotta.

Heini

8 kommenttia:

 1. Pienet asiat ilahduttavat raksaajaa! Omia kotiavaimia odotellessa :)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Joo! Nyt näyttää kaikki taas menevän mukavasti eteenpäin :)

   Poista
 3. Kunnon ulko-ovien tulo oli kyllä yksi isompia raksaetappeja meillä. Talon luonne kodiksipäin otti ison harppauksen ja oli mieletön kulkea kunnon ovesta sisään :) Sisustussuunnitelmia odotellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu! Välillä iltaisin tekee mieli käydä vaan raksalla, jotta saa avata sen tulevan kodin oven omilla avaimilla ;)

   Poista
 4. Kylläpä olette jo pitkällä! Sisätilat hahmottuvat tuossa vaiheessa varmasti ihanasti ja voi jo alkaa hahmottelemaan sisustustakin. Ja vaikka haaveilemaan siitä sohvasta. :)

  Suvi / Ripaus unelmapulveria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Sisustuksesta haaveillaan ja ehkä se sohvakin löytyi. Palaan siihen myöhemmin!

   Poista

Kiitos, kun ilahdutit kommentilla!