30.9.2015

UUSI SOHVA - CHECK!

Hetki sitten kirjoittelin sohvahaaveistani ja esittelinkin muutaman sohvavaihtoehdon. Olin aivan varma, että jokin näistä sohvista meille vielä hankitaan, mutta tällä kertaa kävi kuitenkin niin, että mikään aiemmista suosikeista ei meille kotiudukaan vaan jokerina korttipakasta löytyikin aivan eri sohva.

Postista tipahtaneen alekupongin vuoksi innostuin selaamaan Kodin Ykkösen valikoimaa ja vastaan tuli sohva, joka herätti mielenkiinnon. Hakolan huonekalutehtaalla Jurvassa valmistuu nyt meille Cosy -kulmadivaani, joka täytti oikeastaan kaikki sohvalle asettamamme kriteerit. Se näyttää hyvältä, koeistunnassa totesimme siinä olevan mukava istua ja kaikki kankaat saa irroitettettua ja vesipestyä. Väreistä löytyi vielä hyvä harmaan sävykin.
 
Niin me siis tilattiin sohva mukavalla alennuksella vielä ja taas on yksi iso asia lyöty lukkoon. Meille tulee siis yläkuvan kaltainen kulmadivaani, mutta alakuvan kaltaisilla puisilla jaloilla. Hakolalle muuten pointsit raikkaista tuotekuvista!

Ja arvatkaan mikä meillä myös pahvilaatikossa odottelee Design torin satona?! No, tuo kuvissakin näkyvä unelmavalaisin Himmeen Filly. 

Heini


 Kuvat valmistajan sivuilta.4 kommenttia:

 1. Onpa tyylikäs sohva! Ihanaa, kun joskus tekee sattumalta löytöjä, ja vielä alennuksella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Tässä tuli kyllä iso säästö ja mikä parasta, tosi mieleinen sohva!

   Poista
 2. Siis ihan mahtava löytö! Tuo Cosy 3-istuttavana Voisi löytää myös meille. Tiedätkö onko Kodin1:sen normaalivalikoimassa? Siellä nimittäin on kiitettävästi noita aleja niin voisi hankinnan jättää myöhempään (= parempaan) hetkeen. Onnea päätöksestä, niin se edistyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin! Ymmärtääkseni nämä Hakolan sohvat on tullut ihan jatkuvaan valikoimaan Kodin1:ssä.

   Poista

Kiitos, kun ilahdutit kommentilla!