23.3.2015

PITKÄSTÄ AIKAA

Moikka vaan kaikille pitkästä aikaa. Blogi on viettänyt hieman hiljaistaeloa, sillä olemme nauttineet keväästä ja työntäneet "raksa-asiat" hieman sivummalle ennen rakennusprojekti rytinällä käynnistyy.

Vaikka rakennusluvan viivästyminen alkuun harmittikin kovasti, niin jälkikäteen ajateltuna silläkin asialla oli sittenkin valoisa kääntöpuoli. On nimittäin tehnyt ihan hyvää ottaa pientä etäisyyttä projektiin samalla, kun ollaan odoteltu maan sulamista. Nyt tuntuu siltä, että pienen paussin jälkeen monia asioita katselee taas aivan uusin silmin ja uutta intoa on tarttunut roppakaupalla lisää.

Tontilla ei ole vielä siis tapahtunut mitään, mutta päivämääriä olemme sentään lyöneet jo lukkoon. Toukokuun puolivälissä Taloteko nimittäin aloittaa osuutensa ja sitä ennen on edessä aloituskokousta, maantöitä ja perustusten tekemistä.

Ihan pian siis alkaa tapahtua ja blogikin aktivoituu sen myötä. On kuitenkin ollut todella kiva huomata, että blogissa käy päivittäin ihan mukavasti vierailijoita. Haluaisitteko nähdä vielä lisää sisustussuunnitelmia?

Koti seitsemän -blogi on mukana TRE-blogit -yhteisössä, joka kerää yhteen osan Pirkanmaan alueen bloggaajista. Meidän tamperelaisten bloggaajien juttuja voi siis seurata nyt yhden Facebook-sivun kautta.

Mukavaa alkavaa viikkoa!

Heini

4 kommenttia:

 1. Täällä ainakin halutaan nähdä lisää sisustussuunnitelmianne :) Ja kiva seurata projektianne muutenkin, koska pyrimme myös aloittamaan itse toukokuussa. Kiva kun löytyy raksablogeja, joissa mennään suunnilleen samassa aikataulussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Laitetaan sisustussuunnitelmia tulemaan :) Toivottavasti saatte teidänkin projektin käynnistymään toukokuussa. On tää jännää :)

   Poista
 2. Tervetuloa takaisin! : ) Ja sisustusjutut kiinnostaa aina!

  Suvi / Ripaus unelmapulveria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla. Jokaiseen tilaan on jonkinlainen visio, joten mielelläni niitä julkaisen.

   Poista

Kiitos, kun ilahdutit kommentilla!