25.4.2015

PIENIÄ HAAVEITA

Nyt meillä mietitään suuria linjoja ja tehdään vieläkin suurempia päätöksiä. Niiden vastapainoksi on siis välillä mukava listata vähän pienempiäkin haaveita.

Alla olevaan kollaasiin keräsin pieniä ja vähän suurempiakin sisustushaaveitani. Ennemmin tai myöhemmin voisin kotiuttaa meille näistä ihan jokaisen. Osa tulisi ihan todelliseen tarpeeseen ja osa vain yksinkertaisesti miellyyttää kauneudellaan minua kovasti.Haavelistalla olevat marokkolaiset sementtilaatat tarvitsisi ehdottomasti parikseen marokkolaisen poufin. Kuvan kaunokainen löytyy Zoco Homen valikoimasta.

BEdesignin uutuus "wolf -kirjahylly" sopisi esimerkiksi lastenhuoneeseen. Kuva bongattu valmistajan Facebook -sivulta.

Normann Copenhagenin Tablo- sohvapöytä ja Block -tarjoiluvaunu ovat vaan niin kauniita ja molemmat haavelistan kärkipäässä.

Uusille suola- ja pippurimyllyille meillä on todellinen tarve ja Wrong for Hayn Ori-myllyt täyttää ainakin ulkonäkökriteerit.

Menun Sweeper & Funnel harjasetti on sekä kaunis että oikeasti käytännöllinen. Näin kaunista siivousvälinettä ei tarvitsisi piiloitella siivouskaapissa.

Everyday Designin paperikassitelineen olen monesti jo meinannut kantaa kotiin. Iso plussa siitä, että merkin kaikki tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa.

Vaihtaisin milloin tahansa meidän "ikealaisen" tarjottimen tähän Vitran Rotary -kerrostarjoittimeen.

Mukavaa viikonloppua kaikille!

Heini

3 kommenttia:

  1. Ihania suunnitelmia. Varmaan toistan itseäni, muta tykkään kyllä tosi paljon sun sisustusmausta! Linjakas ja tyylikäs. Me like! :)

    Suvi / Ripaus unelmapulveria

    VastaaPoista
  2. Tuo tarjoiluvaunu oli melkein mulla ostoskorissa tässä keväällä kun oli fds:ssa tarjoushinnalla. Ja jätin kuitenkin tilaamatta ja sittenpä harmitti! T kirsi mrhö 😄

    VastaaPoista

Kiitos, kun ilahdutit kommentilla!