12.5.2015

KOULUPOJAN HUONE

Meidän esikoinen on jo 12-vuotias teini-ikää lähestyvä poika. Hänen oma huoneensa sisustetaan yhdessä ja urheiluhullun pojan toiveena olisi tietysti saada huoneeseen jotakin urheiluun liittyvää. Oma lajinsa on salibandy, mutta vähintään yhtä lähellä sydäntä on jääkiekko.

Oma ajatukseni on, että tuon ikäisen huonetta ei kannata kovinkaan "lapselliseksi" tehdä, ettei koko sisustus mene muutaman vuoden päästä uusiksi.

Tässä muutamia ideoita esikoisen huoneeseen.
 

Ennestään meiltä löytyisi Chamonix lätkäjuliste, joka saa edelleen jatkaa pojan huoneessa. Samoin String systemistä koottu näppärä ja sopivan kokoinen koulupöytäsysteemi. Myös harmaa Fatboy voisi saada uuden kodin tästä huoneesta ja työpöydän valona jatkaa Flosin Tab-T.


Urheiluteemaa voisi huoneeseen tuoda seinätarroilla, jotka saa kyllästyttyään helposti revittyä irti. Jääkiekkoilija seinätarra Tarramaasta, jalkapallomaali Ferm Living.

Matto Annon lankku, hauskat lätkäaiheiset tyynyt täältä.
Myös oveen tai seinään kiinnitettävä koripallokori olisi varmasti hitti. Kuvan kori täältä.

Heini

Kuvat valmistajien sivuilta.

2 kommenttia:

 1. Oi, miten kivoilta nämä suunnitelmat vaikuttaa! Tykkään erityisesti tuosta pelaajatarrasta. Hauskaa vaihtelua perinteisiin tapetteihin ja maaleihin. :)

  Suvi / Ripaus unelmapulveria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, yllättävän kivoja juttuja löytyi ja vieläpä järkevällä hinnalla.

   Poista

Kiitos, kun ilahdutit kommentilla!