2.5.2015

NYT SE ALKAA!

Parin viimeisen päivän aikana olemme hipsineet tontin reunalle useamman kerran. Syynä siihen on tontille ilmestynyt kaivinkone. Kun maatyöt on jo hyvässä vauhdissa, niin voidaan kai sanoa, että rakentaminen on virallisesti aloitettu. Fiilis on kyllä niin katossa, sillä onhan tätä hetkeä odoteltu jo reilu vuoden päivät!

Erityisen innoissaan kaivurista on meidän 2-vuotias kuopus, joka ei vielä taida kunnolla tajuta, että mitä tässä seuraavien kuukausien aikana onkaan tapahtumassa.

Tästä eteenpäin luvassa on siis fiiliskuvien ja sisustussuunnitelmien lisäksi ihan oikeita raksaviikon tapahtumia!

Heini
20 kommenttia:

 1. Hieno homma, nyt alkaa konkreettisesti tapahtumaan! Meillä pojat olivat myös innoissaan kaivurista, kun semmoinen tontilla oli silloin vuosi sitten ja sama kirja löytyy myös meiltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaivuri on kyllä ihan hitti ja samoin tuosta kirjasta on yllättäin tullut myöskin kovin tärkeä :)

   Poista
 2. Voin samaistua fiilikseen! Meillä työt alkaa tontilla ensi viikolla!! En malta odottaa ;) Kiva seurata projektinne etenemistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että teilläkin alkaa pian tapahtua. Meille projektit eteneekin sitten suunnilleen samassa tahdissa :)

   Poista
 3. Hienoa, kun olette päässeet alkuun! Vuosi sitten meilläkin oli maatyöt valmiit ja perustuksia odoteltiin. Nyt on jo melkein 6kk asuttu 😀 Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä. Nyt viimeistään alkaa tuntua siltä, että tästä unelmasta on tulossa totta!

   Poista
 4. Mahtavaa! Onnea! :) Itse ollaan vieläkin aloituseuforiassa. Eikä muuten kannata antaa sen fiiliksen hävitä ollenkaan. ;)

  Suvi / Ripaus unelmapulveria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi! Sen verran hyvä fiilis, että varmasti kantaa pitkään, toivottavasti projektin loppuun asti.

   Poista
 5. Mahtavaa! Onnea aloituksesta! Meillä aloittaminen antaa odotuttaa itseään kun kämppää ei olla vielä saatu kaupaksi. Yritän rauhoitella itseäni ja etsiä positiivisia puolia asiasta. Ehtiipähän fiilistellä näitä teidän muiden aloituksia enemmän ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Essi! Toivotaan teille pikaisia asuntokauppoja, niin pääsette tekin aloittamaan. Tosin itse huomasin, että rakennusluvan viivestyksestä johtunut paussi teki lopulta ihan hyvää ja selkeytti monia ajatuksia.

   Poista
 6. Onnea, tuo on aivan mahtava tunne, kun jotain konkreettista alkaa tapahtua!

  VastaaPoista
 7. Oi oi oi, mahtavaa ja onnea aloituksesta! Itse en malttaisi enää ollenkaan odottaa meidän aloitusta, vielä kuukausi. Sitä ennen pitäisi tehdä sitä sun tätä ja tärkeimpänä saada rakennuslupa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina! Toivotaan, että rakennuslupa tulee pian ja pääsette aloittamaan. Kuukausi menee yllättävän nopeasti.

   Poista
 8. Oi hienoa! Muistan kyllä, miten ihana ja jännittävä tunne oli katsoa kaivurin ensimmäisiä kauhan iskuja maahan :) Hurjasti onnea projektiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Tunne on kyllä ihan mieletön. Ja fiilis jatkuu vaan, kun joka päivä projekti etenee harppauksilla eteenpäin.

   Poista
 9. Jaiks! Tuo on niin mahtava hetki. Tällä hetkellä voin todella sanoa tietäväni tunteen! Ihan nauratti, kun tein päivityksen ja sen jälkeen aloin selailemaan blogeja ja täältä pomppasi kuvat kaivurista, oranssista kaivurista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa, että ollaan projektiemme kanssa näin samassa aikataulussa. Kävinkin heti kurkkimassa teidän kaivurikuvia :)

   Poista

Kiitos, kun ilahdutit kommentilla!