1.9.2015

RAKSAVIIKOT 12-17

Tervehdys pitkästä aikaa. Hengissä ollaan ja raksaprojektikin etenee tasaiseen tahtiin. Blogisti sen sijaan on nauttinut ennen kaikkea kesälomasta ja heti perään opetellut uutta arkea täysipäiväisen työn ja päiväkodin aloituksen merkeissä.

Tällä hetkellä työt raksalla on siinä pisteessä, että Taloteko on kerännyt kimpsunsa tontilta ja muutamia reklamaatiokorjauksia sekä välipohjan villan puhallusta vailla osuutensa hoitanut. Kirjoitan vielä lopullisen palautteemme valitsemastamme talofirmasta hieman myöhemmin. Tällä hetkellä täytyy sanoa, että ruusuisesti alkanut yhteistyömme on saanut piikkejä matkalla, mutta niistäkin kerron vielä erillisen postauksen verran, kunhan asioihin saadaan jonkinlainen selko.

Parhaillaan raksalla ollaan sisähommissa, mutta kerrompa niistäkin seuraavassa raksaviikkopäivityksessä. Tosi paljon on päätöksiä tullut tehtyä ja sitä myöden juttuja kerrottavana. Somelomat siis sikseen ja ahkera päivittäminen alkakoon. Sitä ennen käyn kuitenkin lukemassa teidän muiden raksakuulumiset!

Heini
6 kommenttia:

 1. Tervetuloa "takaisin" :) Ihanalta näyttää!! Ja valitettavasti nuo piikit matkan varrella taitavat olla aika yleisiä. Nimimerkillä viimeksi tänään lähti talotoimittajalle reklamaatio väärin toimitetuista tavaroista.. Odotan innolla tulevia päivityksiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tää yksi piikki on kyllä mulle ollut tosi iso juttu, vaikka jollekin toiselle voisi olla hyvinkin mitätön. Kerron myöhemmin lisää...

   Poista
 2. Tsemppiä teille sisähommiin! Meillä ei ole vielä edes kuoppaa kaivettu, mutta mielenkiinnolla seuraan teidän projektia.

  VastaaPoista
 3. Valmiilta alkaa näyttämään. Tuleeko teillä muuttovalmiina vai raksaattejo itse sisähommat? Tsemppiä projektiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Ei tule muuttovalmiina, vaan talofirmalta oli tilattu vesikattovalmiuteen. Sisätöitä ei tehdä itse, vaan puikkoihin hyppää isäni ja veljeni, jotka molemmat ovat rakennusalan ammattilaisia.

   Poista

Kiitos, kun ilahdutit kommentilla!