28.3.2016

LASTEN ROMUKAAPPI

Lasten valloittamaan yläkertaan tarvittiin säilytystilaan sellaisille tavaroille, jotka ovat kaikkien lasten yhteisessä käytössä kuten peleille ja lukemattomalle määrälle Aku Ankkoja. Sopiva paikka kaapille löytyi piipun vierestä toisesta yläkertamme auloista, joka on nimenomaan tarkoitettu yhteiseen oleskeluun ja touhuiluun.

Tuolle piipun vierustella ei muuta järkevää käyttöä ole, joten halusin maksimoida säilytystilan ja täyttää koko tilan kaapeilla. Valmiit lipastot ja  kaapit jätettiin siis kokonaan pois laskuista. Weekday Carnival-blogista olin aikaa sitten bongannut keittiökaapeista kootun kaapiston ja koska mielestäni idea on mitä mainioin, aloin suunnittelemaan meille samanmoista.


Päädyttiin tilaamaan meille keittiönkin toimittaneelta HTH:lta 30cm, 50cm ja 60cm levyisiä kaapin runkoja kaapin ovineen ja näin saatiin eri kokoisilla kaapeilla kokonaisuuteen sopivasti epäsymmetrisyyttä ja leikkisyyttä. Kaapisto täydennettiin mustilla nahkaisille vetimillä, joihin olin ihastanut muistaakseni jossakin Asuntomessukohteessa. Vetimet ovat niin ikään HTH:lta.

Pienien täytepalojen kanssa saatiin koko tila hyödynnettyä ja kaapisto on sopivassa suhteessa huomaamaton ja toisaalta koko tilan katseenvangitsija. Ja arvatkaapa vain kuinka paljon "romua" se kätkeekään sisäänsä. Kaikki meidän kymmenet pelit ja vuosia kerätyt Aku Ankat, alimmaisissa kaapeissa on nuorimmaisen leluja ja yläkaapeista riitti tilaa vielä lasten petivaatteille ja vaatteille, jotka eivät ole parhaillaan käytössä. Oikea superkaappi siis!

Heini3 kommenttia:

  1. Tyylikäs idea tavaran säilytykselle! Leluja ja muuta kampetta kun tuntuu vaan kertyvän aina lisää ja lisää..

    VastaaPoista
  2. Upea kokonaisuus. Meillä on emännän huoneessa vähän vastaavan tyyppinen.

    VastaaPoista
  3. Tosi hieno! Meilläkin oli edellisessä kodissa lastenhuoneessa iso kaapisto koottuna ikean keittiökaapeista, ja se oli kyllä tosi hyvä ja paljon tavaraa kätkevä kokonaisuus. Harmi että se jäi sinne :-D

    VastaaPoista

Kiitos, kun ilahdutit kommentilla!