3.3.2016

KYLPYHUONEESSA

Heipat pakkailujen keskeltä! Täällä siis todellakin tehdään muuttoa, jaotellaan tavaroita säästettäviin ja kierrätettäviin, viedään mattoja pesulaan ja viimein kaivetaan esille kaikkia niitä ihania hankintoja, joilla olen projektin kuluessa varastot ja vaatehuoneet täyttänyt. Vähänkö ihanaa!
Jottei liian ruusuiseksi mene, niin pakko paljastaa, että viime hetkille on ikävästi sattunut aika monta hermoja raastavaa vastoinkäymistä. Tässä vaiheessa ei juuri enää huumori meinaa riittää, mutta minkäs teet kun eteen tulee vääriä tuotteita tai muuten vaan huonolaatuisina. Onneksi kaikki tuntuu kuitenkin järjestyvän ja toivottavasti meillä on ensi viikon alussa muuttolupa taskussa.
Tähän väliin vilautus meidän alakerran kylpyhuoneeseen. Laattojen valintaan taisin käyttää koko projektissa kaikista eniten aikaa ja täytyy sanoa, että kyllä kannatti. Kylpyhuoneen seinässä meillä on Pukkilan Spectra white 300x600 mattana ja lattiassa Pukkilan Factory-sarjan 50x50 laatta värissä white. Sama lattialaatta jatkuu myös kodinhoitohuoneeseen ja 10x10-kokoisena edellisessä postauksessa nähtyyn saunaan.

Meille oli alusta asti selvää, että kylpyhuoneeseen asennetaan Unidrainin linjalattiakaivot, sillä ne ovat mielestäni todella tyylikkäät ja yksisuuntaisen kaadon vuoksi mahdollistavat suuren laattakoon käytön. Meidän lattiakaivot on Unidrainin Classicline-mallistosta ja ritilän malli on Anniversario.

Suihkut ovat  Hansgohen Raindance- sarjan showerpipe 240 Comfort Nordic ja ne löytyivät supertarjouksella Taloon.comista.

Halusin kylpyhuoneeseen ehdottomasti tuollaisen kiinteän syvennyksen shampoita ja saippuoita varten. Kuvista puuttuu vielä lasinen välihylly.

Kuvan kosmetiikkatuotteet ovat viroiselta Moshilta. Nämä ihanat luonnonkosmetiikkatuotteet löysin suloisesta tamperelaisesta kaupasta nimeltään Kimpure. Voi, että tykkään noista purkeista ja niiden hauskoista teksteistä.

Pian on luvassa tosi kiva muuttoarvonta teille projektiamme seuranneille lukijoille, joten kannattaa pysyä kuulolla!

Heini

P.S Muuttoa tehdessä löytyi paljon mm. meille tarpeettomia sisustusjuttuja, jotka tulevat kaupaksi Mansen Blogikirppikselle, jossa olen mukana. Luvassa on jälleen tosi kiva tapahtuma, joten kannattaa ehdottomasti tulla ostoksille.

9 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää teidän kylppärissä! Onnea muuttopuuhiin, se on rankkaa mutta palkitsevaa :-) Ja hei, Mansessa viimeistään tavataan (tuun ratsaamaan sun pöydän ennenkuin avataan ovet :-D )!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Muutto tuntuu suorastaan luksukselta, kun sitä on niin pitkään odottanut. Tosi kiva nähdä kirppiksellä :)

   Poista
 2. Hyviä pakkailuja! On jotenkin ihanan vapauttavaa päästä eroonkin osasta tavaroita.
  Nuo unidrainit sopivat kyllä toooosi hyvin teidän kylppäriin: tyylikäs!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nimenomaan vapauttavaa ja uudessa kodissa toivottavasti kaikille löytyy oma paikkansa.

   Poista
 3. Onnea uuteen kotiin ja kovasti tsemppiä muuttoon! Oikein hyvälle näyttää kylppärissä ja unidrainin anniversariot on ehdottomasti tyylikkäimmät ritilät. Me valitsimme ne myös isoon kylppäriin ja hienot on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Anniversariot on kyllä tyylikkäät ja valinta oli helppo.

   Poista
 4. Ihanalta näyttää! Paljon paljon onnea ja tsemppiä viimeiseen rutistukseen! Kuinka hienolta kuulostaakaan sanoa se. :)

  Suvi / Ripaus unelmapulveria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kuinka hienolta kuulostaakaan kuulla/lukea se :)

   Poista
 5. Miten kiinnititte lasisen välihyllyn shampoohyllyyn?

  VastaaPoista

Kiitos, kun ilahdutit kommentilla!