1.6.2016

SAA TEMPPUILLA!

Meillä halutaan ehdottomasti kannustaa lapsia liikkumaan ja se asia otettiin huomioon myös kotimme ja sen sisustuksen suunnittelussa. Meiltä löytyy mm. voimistelurenkaat paraatipaikalta olohuoneen ja keittiön välistä ja keinulauta lastenhuoneesta. Jo rakennusvaiheessa seinää ja kattoa vahvistettiin, jotta saimme liikuntavälineet tukevasti ja turvallisesti kiinnitettyä.Blogiyhteistyössä Suomen Voimistelutuotteen kanssa saimme meille kahden nuoremman pojan huoneeseen puolapuut sekä keskimmäisen huoneeseen leuanvetotangon.

Voin kertoa, että erityisesti puolapuut ovat olleet aivan huippujuttu. Lapset tykkäävät todella paljon roikkua ja kiipeillä niissä. Olen myös huomannut erityisesti 3-vuotiaan kuopuksemme motoriikassa kivasti kehitystä ja sitäkin enemmän rohkeutta. Mikä tärkeintä liikunnan riemu raikaa meillä päivittäin. Alkuun katselin sydän sykkyrällä poikien temppuilua, mutta todella nopeasti ovat kehittyneet ja oppineet hallitsemaan kehoaan.

Puolapuissa on sekin hyvä puoli, että niistä on iloa myös vanhemmille. Itse tykkään erityisesti venytellä puolapuissa, mutta onnistuu niissä myös kivasti kotitreenit. Suomen Voimistelutuotteen sivuilta löytyy kattavat ohjeet monipuoliseen treeniin puolapuiden avulla.

Meille kotiutuneet mustat puolapuut ovat kaiken lisäksi todella kivan näköiset ihan sisustuselementtinäkin. Jumppailun lisäksi ne pääsevät monesti lasten leikkeihin mukaan ja milloin puolien päällä on leikkieläimet rivissä tai milloin niiden avulla rakennetaan mäkiä pikkuautoille.

Puolapuiden asentaminen oli todella helppoa ja kaikki tarvittava sekä hyvät ohjeet tulivat paketissa mukana. Meillä puolapuut asennettiin väliseinään, joten varmuuden vuoksi seinää vahvistettiin kunnolla.
Isommat pojat tykkäävät taas enemmän skabailla leuanvedossa toisiaan vastaan ja äiti ei pärjää ahkerille treenaajille ollenkaan.Arvaattekin varmaan, että meidän perheeltä lähtee iso peukku puolapuille ja kannattaa ehdottomasti katsoa myös Suomen Voimistelutuotteet muu valikoima. Meillä mietitään jo trapetsille paikkaa ja  Slackline voimisteluliina olisi varmasti hitti pihaan asennettuna.


 

*Puolapuut ja leuanvetotanko saatu yhteistyönä Suomen Voimistelutuotteen kanssa

4 kommenttia:

 1. Hienot! Meillä on pienten lasten huoneeseen suunniteltu jo rakennusvaiheessa puolapuut, ja seinän sisällä on tukipuutkin jo valmiina. Vain ne puolapuut vielä puuttuu :-D Hankintalistalla ne kuitenki on!

  VastaaPoista
 2. Nuo puolapuutkin on kyllä tyylikkäät. Itse olen kaavaillut voimistelurenkaiden ostoa, mutta muutkin houkuttaisi. On kyllä kivan näköisiä juttuja ja hyviä lisäämään lasten sekä aikuisten liikkumista :)

  VastaaPoista
 3. Mahtavaa, että tällaisia saa kotiinkin. Kaikenlainen kiipeily ja roikkuminen on luiden ja lihasten kehitykselle erittäin tärkeää, joten mitä enemmän sitä lapsen arjessa on, sen parempi. Mahtavaa, että myös omassa huoneessa onnistuu. : )

  Suvi / Ripaus unelmapulveria

  VastaaPoista

Kiitos, kun ilahdutit kommentilla!