12.4.2015

TALONUMEROT

Mä olin jo aikoja sitten päättänyt, että en missään tapauksessa halua tavallisia tylsiä talonumeroita vaan jotakin vähän erilaista. Oikeastihan nyt pitäisi miettiä jotakin rakentamisen kannalta paljon tärkeämpää ja akuutimpaa, mutta saatoin löytää meille juuri sopivat talonumerot.

NakNak Designin Wire-talonumet ovat omaan makuuni juuri sopivan simppelit, mutta kuitenkin niissä on juuri sellaista jujua mitä hainkin. Värejäkin olisi mahdollista valita useampia, mutta luulen päätyväni kuitenkin tylsästi mustiin.

Aurinkoista alkavaa viikkoa kaikille!

Heini

P.S Tontilla alkaa tapahtua parin viikon päästä. Vähän jo jännittää!

10 kommenttia:

 1. Bongasin myös lehdestä nämä. Hienot.

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, kun joku muukin pohtii näin "oleellisia" asioita ;) Olen etsinyt myös sitä täydellistä talonumeroa ja nyt se löytyi! Kiitos sinulle vinkistä!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että vinkistä oli hyötyä! Välillä pitää saada miettiä näitä "epäoleellisempia", niin sitten taas jaksaa pohtia niitä tylsempiäkin juttuja.

   Poista
 3. Onpa hienot! Itse pohdin tätä samaa dilemmaa tuossa taannoin. Suomen rautakaupoista kun löytyy ihan sitä perusperus fonttikamalla olevaa numerosettiä, mikä ei sykähdyttänyt sitten ollenkaan.
  Itse tilasin omamme rosterin sävyisenä briteistä, josta sai hieman modernimmalla fontilla olevat numerot ja kirjaimet:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä mietin, että tässä olis esim. jollekin muotoilijalle hyvä suunnittelukohde. Rautakauppojen valikoimat on niin tylsät, että ne kaipaa ehdottomasti rinnalleen vähän tyylikkäämpiä vaihtoehtoja.

   Poista
 4. Just mageet! Tuollaiset tilaukseen vaan! :)

  Suvi / Ripaus unelmapulveria

  VastaaPoista
 5. Onpas kyllä hauskan näköisiä!
  Kiitos kivasta vinkistä. Muistan edellisestä raksasta että siinä vaiheessa kun oli jo tehty niin paljon valitoja uuteen taloon niin ei jaksanut enää hirveänä miettiä noita numeroita... mutta kun ne tuli vastaan, niin pitääpä laittaa muistiin! :)

  Huomasin että että teillä on viisi poikaa, meillä neljä poikaa ja tyttö, kotia rakennetaan myös seitsämälle. Kun tein blogille osoitetta lisäsin tuon koti7 sinne perään perhekoon mukaan. Meillä siis melkein identtiset bloginimet :)

  T. Karolina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karolina, olepa hyvä vinkistä!

   No niinpäs onkin samanlaiset, mutta eihän se mitään haittaa. Ja kiva seurailla toisenkin suurperheellisen rakennusprojektia :)

   Poista

Kiitos, kun ilahdutit kommentilla!