16.4.2015

VOI KEITTIÖ!

Yksi iso asia, joka on kilpailutettu ja päätetty on meidän tuleva keittiö. Aiemminkin taisin jo paljastaa, että kaupat tehdään HTH:n kanssa. Löysimme HTH:n valikoimasta mieleisiä ovimalleja, olemme tyytyväisiä keittiösuunnittelijan luonnokseen ja tyytyväisiä myöskin hintaan. Lisäplussan HTH saa ehdottomasti myös siitä, että kaluteet toimitetaan valmiiksi koottuina.

Moni asia on vielä keittiön osaltakin päättämättä, mutta suunnilleen tältä tulee keittiömme näyttämään. Päätös ovimallistakin on vielä sinetöimättä, sillä en ole täysin varma pidämmekö enemmän luonnoksessa olevasta Straight ovimallista vai päätyisimmeko sittenkin vielä pelkistetympään VH-7 ovimalliin.


Haluamme keittiöstä melko eleettömän, joten kaikki kodinkoneet joko integroidaan tai upotetaan kalusteisiin. Muiden kodinkoneiden väri tulee olemaan valkoinen, mutta liesituuletin on vielä mietinnässä. Nyt saa siis kertoa kaikki suositukset aina merkistä ja mallista väriin asti.

Tämä Lapetekin Apollo miellyttää erityisesti silmää.


Ehkä eniten päänvaivaa aiheuttaa tuo kalusteiden takana oleva seinä. Mitä ihmettä siihen voisi laittaa? Laattaa emme halua, mutta olisiko valkoiset kaapit valkoisella taustalla ihan liian tylsät? Ehkä jonkinlainen struktuuriseinä? Lieden taakse olemme kaavailleet vain jonkinlaista lasia.

Keittiötasot haluaisimme kovasti joko betonista tai betonipinnoitteella. Kertokaahan kaikki kokemukset betonisista keittiötasoista. Kuinka toimii käytännössä ja minkälaista huoltoa vaatii?

Tässä alla olevassa kuvassa  on juuri sellainen tunnelma, mikä ihastuttaa.
Keittiövalinnat piti olla jo selvillä, mutta eipä ne sittenkään taida olla. Niin paljon on valikoimaa ja erilaisia vaihtoehtoja, että päätöksen tekeminen on vaikeaa. Onneksi on vielä hetki aikaa ja sitten pitää vain osata päättää.

Heini

Luonnoskuva HTH
Fiiliskuva täältä

6 kommenttia:

 1. Keittiön suunnittelu oli kyllä yhtä tuskaa :-D Meilläkin oli ties kuinka monta versiota, ensin eri toimittajilta, ja tuolta viimeiseltäkin tehtiin vielä vaikka kuinka paljon muutoksia ja veivauksia. Mutta helpotus oli kyllä valtava, kun kaikki oli vihdoin lyöty lukkoon! Tsemppiä, kyllä se oikea keittiö sieltä muotoutuu kun annatte ajatuksille vapauden virrata ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on! Mä luulin jo tehneeni päätöksen, mutta sitten aloinkin vielä empimään. Toisaalta onhan keittiö meillä niin keskeisellä paikalla ja siihen halutaan panostaa, joten haluan olla ehdottoman varma ennen lopullisia päätöksiä.

   Poista
 2. Kyllä, yhdyn täysin tunnelmaan keittiön valinnan vaikeudesta :) HTH:n Straightin ja VH-7:n välillä kävin itsekin mietintää, mutta lopulta valinta oli hyvin selkeästi VH-7. Keittiötoimitusta täällä odotellaan, tsemppiä sinne valintaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kuulla, että samat pohdinnat käyty teilläkin. Mä olin jo miltei varmasti päättänyt ovimalliksi Straightin, mutta VH-7 tuntuu nyt taas enemmän meidän näköiseltä. Onneksi on vielä hetki aikaa miettiä!

   Poista
 3. Voi hitsi, saman keittiöasian kanssa olisi tarkoitus lähteä painiin ihan tuota pikaa. Täällä kiinnostaa musta ja toisaalta tuo betonipäällystekin, tasoille. Pitääpä lukea täältä, jos jollakin tosiaan olisi käyttökokemuksia siitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä keittiöpainiiin teillekin! Betonipäällyste houkuttelee kovasti ja käyttökokemuksia kaipailisin vielä minäkin.

   Poista

Kiitos, kun ilahdutit kommentilla!