3.6.2015

PORTAAT VALITTU

Me olemme saaneet tehtyä yhden aika tärkeän päätöksen. Teimme nimittäin kaupat tulevan kotimme portaista. Itse olen jo aikaa sitten valinnut suosikkini ja itseasiassa mies on ollut kanssani samaa mieltä, mutta kai se on ainakin meidän projektissa hieman enemmän miehen tehtävänä miettiä kustannuksia ja hieman rauhoitella yli-innokasta vaimoa.

Asian laita on se, että kaikkia haaveita ei ole mahdollista toteuttaa. Kovasti siis pohdimme, että mitkä ovat niitä kohteita, missä ei säästetä ja mitkä taas niitä, joista voitaisiin tinkiä tai miettiä edullisempaa vaihtoehtoa. Hyvin nopeasti tulimme samaan lopputulokseen eli siihen, että keittiön lisäksi kotimme keskeiselle paikalle sijoitettavat portaat ovat sellainen kohde, johon haluamme panostaa ja joita ei aivan lähivuosina tulla laittamaan vaihtoon.

Jo talon pohjaa suunnitellessa oli selvää, että haluamme ehdottomasti mahdollisimman sirot ja keveät suoran malliset portaat. Ja ne lasikaiteet, vaikka moni niitä lapsiperheessä kauhisteleekin. Mieheni oli jo viime kesän Asuntomessuilla iskenyt silmänsä Gradon portaisiin ja niihinhän minäkin menin ihastumaan. Niin paljon, etten saanut niitä mielestäni, vaikka tarjouspyyntöjä lähetettiin toki muillekin firmoille.

Tila, johon portaat tulevat on pieni, ehkä jopa hieman ahdas, joten lopulta suurimmaksi tekijäksi valintaa tehdessä tuli Gradon portaiden teräsrunko, joka on puurunkoisiin nähden kapeampi. Meille jokainen lisäsentti on tärkeä, joten puurunkoiset jäivät pois laskuista.

Gradolta olemme saaneet lisäksi erinomaista asiakaspalvelua ja toki tämänkin valinnan kohdalla tuntuu mukavalta kannattaa yritystä, joka toimii täällä Pirkanmaalla.

Meidän valintamme on siis Gradon Lumo-portaat. Valkoinen runko, lasikaiteet ja askelmien sekä käsijohteen väri päätetään, kunhan saadaan alakerran parketin väri lyötyä lukkoon.Kuvat Gradon Facebook-sivulta.

Kiitos vielä kaikille arvontaan osallistuneille. Taloon.comiin 50 euron arvoisen lahjakortin voitti Niina/VillaAtrapp kommentillaan:

"Tämähän postaus tuli kuin tilauksesta, sillä aamupäivällä selailin heidän sivujaan, joten minun ei tarvitse sen kummemmin edes miettiä mihin 50€ tuhlaisin. Tämä ihana keittiöhana on pakko saada eli Blanco Linus-S Silgranit Look antrasiitti. Osallistun kahdella arvalla :)
Ihania myös nuo ylläolevat kuvat :)"


Onnea voittajalle! Otan sinuun yhteyttä ihan pian.

Heini

8 kommenttia:

 1. Jeeee, ihanaa voittaa lahjakortti, kiitoksia! :) Gradon portaat ovat varmasti upea valinta, kuolaan myös noita. Heidän toimitus ei vain yllä Ouluun saakka...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea vielä ja toivottavasti lahjakortilla löytyy mieleistä tilattavaa.

   Poista
 2. Mekin ollaan mietitty Grandon portaita. Tai ainakin lasikaiteita. Portaat tulee oleen umpinaiset, joten ne vois toteuttaa paikan päällä varmaan itsekin. Gradolla on kyllä tyylikkäitä malleja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gradon portaat on nimenomaan tyylikkäitä! Olen kyllä iloinen, että saadaan meille niin upeat portaat.

   Poista
 3. Kevyet ja kauniit portaat! Lasikaide on kallis, mutta tyylikäs vaihtoehto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta Katja! Nämä on kyllä ihan unelmien portaat!

   Poista
 4. Ei vitsit, miten mageet! Blogeissa vaan vilisee toinen toistaan upeampia portaita. Lasilaidat on kyllä ihan mielettömän tyylikkäät. Me like! :)

  Suvi / Ripaus unelmapulveria

  VastaaPoista

Kiitos, kun ilahdutit kommentilla!