21.6.2015

RAKSAVIIKKO 7

Tällä lyhynnetyllä työviikolla meidä tontilla kohosi autokatoksen ja ulkovarastojen runko. Tuskin maltetaan odottaa miltä autokatos näyttää valmiina, sillä nyt jo rungon pystytyksen jälkeen talo sai sopivasti ilmettä ja ryhtiä.
Olemme kyllä tosi tyytyväisiä, että päädyttiin erillisen autotallin tai -katoksen sijaan sijoittamaan autokatos heti talon viereen, vaikka palo-osastointi toikin jonkin verran lisää kustannuksia.  Päästään ainakin kuivana autosta sisälle ja ruokakassien matka autosta keittiöön on mahdollisimman lyhyt. Tässä taloudessa ruokaa saa nimittäin kantaa uskomattomia määriä viikossa.

Koko lauantaipäivän vietimme tontilla siivoten. Lajittelimme rakennusjätteet kaatopaikalle meneviin ja säästettäviin. Viihdymme kyllä tosin hyvin tontilla touhuten ja lapsetkin ovat mielellään menossa mukana. Meidän 2-vuotias kuopus kysyykin melkein joka aamu ensimmäisenä, että "mennäänkä tontille?" ja kaikista työkaluista onkin tullut todella tärkeitä.
Tiistaina on vuorossa sitten runkotarkistus kaupungin toimesta.

8 kommenttia:

 1. vau, hyvin on hommat edenneet!! Ja hienoa kun lapsetkin raksalla viihtyy. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! Tuntuu, että vastahan sitä muurattiin perustuksia ja nyt ollaan jo näin pitkällä.

   Poista
 2. Se on totta, että yhteenliitetty katos talon kanssa tuo aivan erilaista ryhtiä, hyvin positiivista semmosta. Meillä sama homma, en malta odottaa miltä näyttää, kun runko on pystyssä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kanssa näin blogin välitykellä odottelen miten teidän projekti etenee :)

   Poista
 3. Hienolta näyttää! Meilläkin on katos talossa kiinni ja on kyllä sateella kiva kävellä kuivin jaloin sisään. Onneksi muuallakin rakennetaan tiukasti 😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi! Nää pienet tontit taitaa olla nykyään aika yleisiä. Ei haittaa kyllä meitä muuten kuin tietysti kustannusten noustessa palo-osastointien takia.

   Poista
 4. Vau, vau! Talo ja autotalli pystyssä. Upeeta! :)

  Suvi / Ripaus unelmapulveria

  VastaaPoista

Kiitos, kun ilahdutit kommentilla!