2.12.2015

PITKÄSTÄ AIKAA

Johan on muutama viikko vierähtänyt edellisestä päivityksestä. Raksalla asiat ovat edenneet siihen pisteeseen, että mahdollisesti tammikuussa saamme heittää hyvästit vuokra-asunnollemme. Jippii!

Pari viimeistä viikkoa ovat olleet superkiireiset. On tilattu takka, testailtu led-valoja, mittailtu kalusteiden paikkoja, päätetty yläkerran lattiamateriaali, pidetty kunnon pihansiivoustalkoot tontilla ja laitettu nimiä alle yhteen jos toiseenkin tilaukseen. Tontille ilmestyy päivittäin kuormia ja sähköposti on täynnä tilausvahvistuksia.Välillä on purtu hammasta harmituksesta, lähinnä Talotekon vuoksi, mutta vastapainoksi olemme saaneet muilta yhteistyötahoilta aivan huiman hyvää palvelua.
Projektin loppukiri siis häämöttää.

Kirjoittelen tarkemmin vielä raksan etenemisestä myöhemmin ja muutamista tehdyistä päätöksistä ja hankinnoista, mutta lisään kuitenkin pari tuoretta kuvaa. Kyllä muuten kyllästyttää nämä tylsät ja harmaat kuvat seinistä. Onneksi ne on ihan pian valkoiset!Yksi yläkerran makuuhuoneen sisääntulo muutettiin lennossa kulmaan, jotta saatiin käytävään enemmän väljyyttä. Lapsi ainakin on onnellinen erilaisesta huoneestaan.

Alakuvassa lattiamateriaalin testailua. Tähän me sitten päädyttiin.


Ensimmäisen seinäkiinnitteisen wc-istuimen asennusteline paikoillaan. Päädyttiin muuten hyödyntämään Taloon.comin  superhyvä tarjous ja tilattiin molempiin vessoihin Gustavsbergin Hygienic Flush wc-istuimet. Poikien äidit erityisesti saattavat ymmärtää, että halusin ehdottomasti sellaisen mallin, jossa on avoin huuhtelukaulus.Täytyy vinkata vielä toisestakin tarjouksesta, johon itse juuri tartuin. Ellokselta saa 6.12.2015 asti yli 25 euron tilauksesta -25% . Tarjous koskee myös merkkituotteita, kuten Ferm Living-tapetteja, joihin itsekin alea hyödynsin. Tilatessa käytä koodia 325441.

Palaan pian asiaa!

Heini*sis. mainoslinkkejä

6 kommenttia:

 1. Hei suurkiitos Ellos-vinkistä! Ferm Livingin tapetit on ihania, pitääkin samantien "marssia" Elloksen verkkokauppaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään! Harvoin Ferm Livingin tapetit on näin hyvässä alessa.

   Poista
 2. Hei, mahtavaa, kiitos koodivinkistä! :) Täytyy käydä katsomassa josko jotain sisustustavaraa jo tarttuisi matkaan. Tsemppiä teillä loppurutistuksiin. :)

  Suvi / Ripaus unelmapulveria

  VastaaPoista
 3. Hattua täytyy nostaa jos pääsette muuttamaan jo tammikuussa. Meidän taloprojekti suurinpiirtein samassa vaiheessa, ja meillä menee suosiosta ainakin helmikuulle. Seinien tasoittelemisessa ja muissa pintatöissä kun tuppaa menemään yllävästi aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tammikuun loppu on meillä edelleen tähtäimessä, meillä on todella ahkerat työmiehet :)Seinät ja katto meillä tasoitetaan ruiskuttamalla, joten se on aika nopeasti hoidettu.

   Poista

Kiitos, kun ilahdutit kommentilla!