3.11.2015

RAKSAVIIKKO 27

Projekti taas junnaa paikoillaan. Toki väliseinien villoitukset ja levytykset etenevät koko ajan ja viimeisiä viedään ennen kuin päästään seiniä tasoittamaan. Maalämpöpumppu löytyy nyt teknisestä tilasta, mutta odottelemme vielä sähköjen kytkentöjä, jotta saisimme maalämmön päälle.

Eniten ärsyttää nyt Taloteko. Ehdimmehän jo odotella pääoven viereisiä uusia, sopimuksen mukaisia ikkunoita tovin. Kun ne viimein saapuivat, niin nepäs asennettiin päin honkia. Kiinnitysruuvit olivat miten sattuu ja reiät oli porattu rumasti ja aivan eri korkeuksille. Seuraavana päivänä ikkunat käytiin irroittamassa ja vietiin kuulemma puusepälle paikattavaksi. Sanoisinko, että hieman jännittää miten tässä oikein käy...
Toivottavasti ensi kerralla iloisimmin miettein. Murr!

Heini


2 kommenttia:

  1. Samanlaista junnaamista myös meillä tällä hetkellä. Koko viikko mennyt niin ettei tapahdu yhtään mitään. Tsemppiä.

    VastaaPoista
  2. UH, tunnen tuskasi. Meillä on projektissa ollut melkoista vuoristorataa, ja vaikka juuri nyt jaankin Essin kanssa hyvät fiilikset hyvin reklamaatiot hoitavista tahoista, ei se tosiaan ole mitän herkkua kun tuntuu että olet päiväkotitäti, poliisi, äiti ja lakimies yhtäaikaa, kun katsot jatkuvasti ammattilaisten perään. Tsemppia!

    VastaaPoista

Kiitos, kun ilahdutit kommentilla!