10.2.2016

HALUTAAN LÖYTÄÄ!

Muutto on niin lähellä, että alkaa jo jännittää. Lastenhuoneiden kaapistot ovat jo paikoillaan, joten ensimmäisiä muuttolaatikoita kuljetellaan ehkä jo ensi viikolla. Onneksi matka on väliaikaisasunnolta niin lyhyt, että muuton voi todellakin tehdä pikkuhiljaa samalla karsien vielä kaiken ylimääräisen pois.

Muutama aika oleellinen sisustusjuttu meiltä puuttuu vielä ja niitä olen yrittänyt etsiä iltaisin. Olen "kaikkimullehetinyt"-tyyppiä ja haluaisin kovasti, että kaikki tarvittavat hankinnat olisi muuttoon mennessä tehty.

Auttakaapas vähän ja kertokaa mielipiteenne seuraavista jutuista.

Yläkerran TV-aula kaipaa vielä mattoa tilaan jo ostettun Hakolan Cosy-kulmasohvan pariksi. Villamattojen ystävänä Asko Mixed-matto houkuttelee kovasti, mutta tuleeko kokonaisuudesta liian tylsä, kun TV-tasokin on simppeli valkoinen? Formen jazz-mattoa kävinkin jo katsomassa alkuperäisenä ajatuksena yhdistää se pojan keltaharmaaseen seinään (näkyy edellisesä postauksessa), mutta ehkä musta toisi ryhtiä myös TV-aulaan?!

Keskimmäinen poika tarvitsee koulupöydälleen hyvän valaisimen. Huoneeseen tulee valkoiset Avaroomin kalusteet ja mustia yksityiskohtia sisustukseen, joten lampussa voisi olla vaikka väriä. Yksi Tolomeo meiltä jo löytyykin, mutta mitäs tuumaatte näistä värillisistä? Saa myös ehdottaa muita toimivia koulupöydän valaisimia.

Eteiseen tarvitaan pystynaulakko esim. vieraita varten. Iskin aikaa sitten silmäni Ikea PS 2014 -pystynaulakkoon, mutta jätin sen tyhmyyksissäni ostamatta. Nyt sitä ei tietenkään enää saa ja en meinaa päästä asiasta yli. Sattuisiko kenelläkään olemaan tätä ylimääräisenä? Ostaisin heti pois. Myös muista naulakkovaihtoehdoista kaipaan vinkkiä, koska yhtä mieleistä ei ole vielä vastaan tullut.

Sisustuspohdintojen lisäksi täällä purraan hampaita yhteen. Viimeisiä kiintokalusteita hankitaan ja nyt useammalla firmalla menee joko liian hyvin tai asiakaspalvelu on täysin luokatonta, sillä vastauksia ja tarjouksia saadaan odotella vähän liian kauan. Luvataan ja mitään ei kuitenkaan kuulu ja sekös ottaa päähän oikein kunnolla, kun alkaa olemaan toimitusaikojen puolesta vähän hoppu.

No pian tämä hullunmylly hetkeksi rauhoittuu. Mitähän sitä sitten keksiikään tekemistä, kun ei tarvitsekaan kaikkea liikenevää aikaa käyttää etsimiseen, kilpailuttamiseen, suunnittelemiseen, tilaamiseen tai reklamoimiseen...

Mukavaa viikkoa!

Heini


7 kommenttia:

 1. Kivoja suunnitelmia ja huimaa, että kohta te jo muutatte! Hieman samantyylinen naulakko löytyy Askolta. Enni-malliltaan ja nyt vielä -50% alessa. Valitettavasti tosin vain mustana ja valkoisena.

  VastaaPoista
 2. Pakko sanoa tuosta Ikean naulakosta. Meillä ja kavereillamme oli sellainen, mutta se hajosi molemmilla käsiin parissa kuukaudessa. Eli ihan hyvä ehkä että jäi kauppaan. Naulakko on tosi nätti, ilman takkeja. Se ei nimittäin oikeasti kestä painoa yhtään. Kannattaa siis mieluummin harkita tuota Essin vinkkaamaa vaihtoehtoa. :)

  Suvi / Ripaus unelmapulveria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ompas tylsää! Täytyy siis unohtaa se naulakko ja itse tilalle joku yhtä ihana!

   Poista
 3. Meillä on tuo ikea naulakko ja se on susi. Sitä pitäis tuunata ihan kunnolla että oksat pysyis kiinni. Noita on kyllä muitakin vastaavia. Kannattaa etsiä kiinteillä oksilla oleva. Omaani en kehtaa edes kaupata vaikka olen sitä pois laittamassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi! Meillä on hakusessa naulakko ihan tosikäyttöön, joten ulkonäön lisäksi naulakolta vaaditaan kyllä kestävyyttä.

   Poista
 4. Aika hauska, meille on tulossa juuri kuvassa näkyvä Cosy -kulmasohva. Se on minusta niin kaunis. Aivan samoja mattopähkäilykä mietin vaikka me ei vielä olla ihan tuossa pisteessä. Mielelläni vaan tilaan kaikki valmiiksi. Olen kans miettinyt Asko mixed -mattoa mut sitä näkee nykyään niin paljon. Mut onhan se toki kaunis ja ajaton :)

  VastaaPoista

Kiitos, kun ilahdutit kommentilla!