30.1.2016

MUUTTO LÄHENEE

Taitaa olla korkein aika avata tämän vuoden postaukset. Raksa-asioiden perässä on juostu koko alkuvuosi tukka putkella ja tulokset ovat onneksi nähtävissä. Ensinnäkin valmista pintaa on jo paljon enemmän kuin keskeneräistä ja toisekseen vuokrakämppä on nyt irtisanottu. Deadline siintää maaliskuun puolivälissä, mutta nyt näyttää siltä, että muutto saattaisi jopa hieman aikaistua. En kyllä voi sanoin kuvailla näitä fiiliksiä!

Ensi viikon aikana yläkerta valmistuu kylpyhuoneen kalusteita lukuunottamatta kokonaisuudessaan, kun lattiamateriaaliksi valitsemamme Weberin design-lattia pumpataan. Vaatekaapit haetaan Ikeasta ja sitten voikin ensimmäisiä muuttolaatikoita alkaa pakkaamaan.

Alakerrasta puuttuu vielä parketti, keittiön betonitasot ja saunakin on vielä kesken. Toki myös kymmeniä pikkujuttuja, jotka vievät kuitenkin yllättävän paljon aikaan. Joka tapauksessa muutto on ihan kulman takana. Sitten vedetään hetkeksi henkeä ja asettaudutaan taloksi ennen kuin alkaa pihojen suunnittelu ja ulkoverhouksen maalausurakka.

Tässä pieniä maistiaisia miltä raksalla nyt näyttää! Palaan pian uudestaan!

Heini

24 kommenttia:

 1. En kestä miten upealta näyttää!! Nuo kuvat sai mut odottamaan entistä enemmän meidän pintavaihetta! Vielä kuukausi pitäisi jaksaa odottaa :) Fiilis on varmasti mieletön ja sietää ollakin, teille tulee ihana ihana talo!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pintavaihe on kyllä paras! Mua jännittää kovasti miltä lattiat sitten näyttää, mutta viikon sisään sekin selviää. Tsemppiä teidän projektiin!

   Poista
 2. Onpa teillä kaunista! Erityisesti ihastelin kalanruotolaatoitusta ja kaunista rättipatteria, sekä hurjan tilavaa khh allasta :) onko kylppärin allaskaluste otsosonin? Mikä malli? Täällä tehdään kuumeisesti hankintoja.... Tsemppiä vikaan rutistukseen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään kalanruotolaatoituksesta ja rättipatterista itsekin. Khh:n allas on Ikeasta ja tarvittiin suuri, koska jätettiin varsinainen kurapiste pois. Kylppärin allaskaluste on Otsosonin Minimeri. Otsosonia mietitään myös toiseen kylppäriin, mutta odotellaan tarjousta vielä toisestakin ennen päätöstä.

   Poista
  2. Hei, mistä tuo ihana "rättipatteri" on?

   Poista
  3. Pyyhekuivain on Westerbergsin Tempo Ladder ja ostettu Taloon.comista.

   Poista
 3. Hei!Mieletöntä varmasti, kun alkaa olla raskas urakka jo tuossa vaiheessa. Itsellämme vielä paljon paljon puuhaa, ennen kuin muutosta voi haaveillakaan. Ja tosi kivalta näyttää! Erityisen ihana tuo lattian kalanruotoladonta. Utelisin, onkohan mahdollisesti kolmanneksi alimman kuvan harmaa seinä maalattu kalkkimaalilla? Mikä mahtaa olla sävy? Tosi kiva harmaa nimittäin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Maali tosiaan on kalkkimaalia ja sain kuvan ottamisen jälkeen vielä toisen kerroksen, kun saumanauhat paistoivat hieman läpi. Sävy on Kalklitirin Nougat.

   Poista
 4. upean näköistä! Wau!!!!
  Ihan mielettömän hienot nuo seinät ja värit. Onpas mielenkiintoista päästä näkemään vielä valmiitkin pinnat. Näyttää jo nyt ihan mielettömän hienolta.

  raksailoa ja tsemppiä viimeisiin hommiin ja pakkamiseen ja muuttoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pian ne valmiitkin pinnat tulossa blogiin :)

   Poista
 5. Hienolta näyttää. Tsemppiä loppuun.

  VastaaPoista
 6. Wautsi, tosi makeen näköistä! Hurjan paljon tsemppiä loppurutistukseen :)

  t. Rouva NK http://unelmakotitalo.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Tsemppiä loppusuoralle, hyvältä näyttää! Teilläkin kalanruotoa, se on kyllä tosi nätti! :-)

  VastaaPoista
 8. Oih, miten kauniita pintoja teillä onkaan!! Erityisesti ihastelen tuota viimeistä kuvaa ja rohkeita värivalintoja! I'm in love!! :D

  Suvi / Ripaus unelmapulveria

  VastaaPoista
 9. Kuvassa on pönttö Weberin silcomaalia tai -pinnoitetta, mihin sitä on laitettu ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä on käytetty takkaan, varsinaisen pinnoitteen alle.

   Poista
 10. Kauniilta näyttää! Itse tykästyin kovasti teidän wc-valintoihin, marokkolaisiin lattialaattoihin ja vaaleaan tiililadontaan -kaunista! Voimia loppurutistukseen, kohta pääsette nauttimaan työnne tuloksista :)

  VastaaPoista
 11. Hei, onko tämä pyyhekuivain sähkökäyttöinen vai vesikiertonen?
  Kiva tulla seuraamaan lopurutistusta!

  VastaaPoista
 12. Ja toinen kysymys koskee kodarin kaappeja. Minkä firman kaapistot ovat? Näyttävät kauniilta :)

  VastaaPoista

Kiitos, kun ilahdutit kommentilla!