8.4.2016

MAHTAVA VIIKONLOPPU

Kiireinen viikko takana, joten vasta nyt ehdin kertomaan viime viikon mahtavasta tapahtumasta, jossa sain olla mukana. Täällä Mansessa siis kirppisteltiin sunnuntaina blogikirppiksen merkeissä ja koko tapahtuma oli aivan mieletön menestys. Kävijöitä oli runsaasti, yli 1100 ja jono ehti kasvaa todella pitkäksi ennen tapahtuman alkua. Aivan mahtavaa, että tänne Tampereelle on saatu tällainen tapahtuma ja suuri kiitos siitä kuuluu Retro Modernin supernaiselle Suville. Sekä tietysti aivan mahdottoman mukaville bloggaajakollegoille ja tapahtuman yhteistyökumppaneille. Jatkoa on onneksi luvassa!


Meillä bloggaajilla ohjelma alkoi jo lauantaina Vooninki salissa, kun valmistimme illallisen yhdessä huippukokkien Arto Rastaan ja Juho Rajamäen kanssa. Koko menusta tuli todella herkullinen. Itse olin mukana "jälkiruoka-ryhmässä" ja sitruunasorbetin tekeminen hiilihappojäästä oli ikimuistoinen kokemusta. Oli myös mukava tavata uusia tuttavuuksia blogien takaa. Harmi vaan kun aika ei riittänyt kaikkien kanssa tutustumiseen, ensi kerralla sitten.


Ruokailun yhteydessä saimme vielä nauttia livemusiikkia, kun meille esiintyi singlen julkistamiskeikan merkeissä Pena. Klikkaa alla olevat linkit, kuuntele ja ihastu.

https://soundcloud.com/penanvuoro/mehilaiset
https://soundcloud.com/penanvuoro/hyva-hetki-elaa

Mukana menossa seuraavat blogit:
Mahtava viikonloppua siis kaikkineen! Kiitos!

Heini

1 kommentti:

  1. Teillä on ollut kyllä ihana viikonloppu. Munkin oli tarkoitus tulla mukaan, mutta tulikin kutsu juhliin niin jätin nämä kemut välistä. Tarkoitus olisi tulla syksyn juttuihin sitten taas mukaan.

    VastaaPoista

Kiitos, kun ilahdutit kommentilla!