9.4.2016

KODINHOITOHUONEESSA

Ensimmäistä kertaa meillä on omassa kodissa kodinhoitohuone ja se tuntuu suorastaan luksukselta. Kodinhoitohuoneeseen on kulku suoraan eteisestä ja sen kautta kuljetaan myös saunaan ja pesutiloihin. Aikanaan huoneen sijaintia miettiessä sain kommentteja, että onko se mahdollisia saunavieraita ajatellen kovin järkevä, mutta koti ja sen toimivuus on kuitenkin ennen kaikkea meitä itseään varten ja tuleepahan pidettyä tuokin huone siistinä, niin kehtaa tarjota sitä niille saunavieraille pukeutumistilaksi.

Kodinhoitohuone on käytävämäinen, joten kaikki kaapistot on sijoitettu yhdelle seinälle. Toisella seinustalla on vain alakaapeista ja pöytätasosta rakennettu penkki, joka toimii laskutasona. Kurapistettäkin mietittiin pitkään, mutta päädyimme luopumaan siitä. Lasten kasvaessa kuraisten vaatteiden määrä vähenee vuosi vuodelta ja ainakin nyt tuntuu, että pärjäämme vallan mainiosti pelkällä pesualtaalla ja korkella hanalla. Korotettu pesukoneen paikka on osoittautunut todella hyväksi ja samoin olen nauttinut integroidusta silityslaudasta.

Kalusteet on HTH:n (Next white), valkoinen pesuallas on Ikeasta ja hana Hansgrohen keittiöhana Focus.

Kylpyhuoneen laatta on sama kuin kylpyhuoneessa eli Pukkilan Factory-sarjan 50x50 laatta värissä white. Tykkään tuosta laatasta aivan hurjasti, se on paitsi hyvännäköinen, niin se tuntuu jalan alla suorastaan sametilta. Pyyhekuivain on Westerbergsin Tempo Ladder.

10 kommenttia:

 1. Hienolta näyttää. Tuo harmaa seinä on kaunis valkoisten kalusteiden kanssa. Olet kaivannut käsisuihkua tai ulosvedettävää suihkupäätä hanaan? Meillä kuraeteisen kalustus hanan osalta vielä päätöstä vailla. Varsinaista kurapistettä ei ole tulossa meillekään, vain iso allas, johon hana valitsematta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ulosvedettävä suihkupäätä olisi varmasti ihan kätevä, mutta ollaan ilmankin pärjätty.

   Poista
 2. Kaunis kodinhoitohuone teillä, niin kuin koko kotinne <3

  VastaaPoista
 3. On kyllä hyvännäköinen kodinhoitohuone :)

  VastaaPoista
 4. Olen niin kateellinen noista isoista laatoista lattiassa ja teidän kaivonkannesta :D. Meille on tulossa perus 10 10 laattaa lattiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laatta on kyllä ihana ja kaivonkansi on tyylikäs. Teille tulee varmasti oikein upea koti!

   Poista

Kiitos, kun ilahdutit kommentilla!