17.4.2015

FIILISTELYÄ TAKASTA

Yksi iso asia, mitä odotan kovasti uudessa kodissa on takka. Mikäs sen ihampaa onkaan, kun kylmänä pakkaspäivänä istua takan ääressä lämmittelemässä. Vanhana partiolaisena tulen tekeminenkin pitäisi sujua vielä vanhasta muistista.

Meille tulee valkoinen kulmatakka, jonka viereen tulee tila puita varten. Tämän enempää emme vielä ole takkaa miettineet, mutta muuraria varten etsin Pinterestistä muutamia fiiliskuvia siitä, millainen takka meillä on mielessä.

Mukavaa viikonloppua!

Heini


                                                                                   Kuvat Pinterest

9 kommenttia:

 1. Samanmoiset ajatukset. Tosin tuon puutilan Suhteen en ole vielä päättänyt, sillä olen kuullut sen olevan usein vain "koriste" eli käyttöpuita siinä ei pidetä, sillä harvoin puut ovat aina oikean mittaisia ja kauniita kuten näissä kuvissa. Mutta pitää pohtia. Tuleeko teille varaava vai millainen takka?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Puutila ei varmasti näytä niin kauniilta ellei puut ole symmetrisiä keskenään. Olenkin jo naureskellut, että mahtaa puutila näyttää hyvältä, kun siihen on kasattu raksalta ylijäänyttä lautaa jne. :)
   Meille tulee varaava takka ja ehdottomasti tuo puutila myöskin.

   Poista
 2. Hyvältä näyttää! Meille tuli juuri tuollainen hissiluukullinen kulmatakka, ja tykkään siitä ihan mielettömästi :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla. Hissiluukullinen malli on meillekin tulossa.

   Poista
 3. Tosi kivojan inspiskuvia. Itse tykkään myös juuri tuon tyylisestä takasta. Me ollaan nyt oikeastaan päädytty kiertoilmatakkaan, joka on lattialämmityksen kanssa parempi vaihtoehto kuin perinteinen varaava takka. Päästään myös paljon pienemmällä takkakoolla, jolloin se ei tarvitse niin järeitä perustuksiakaan alle. :)

  Suvi / Ripaus unelmapulveria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kanssa :) Joskus haaveilin sellaisesta pönttöuunista juurikin niiden sirouden vuoksi, mutta ehkä ne istuvat paremmin vanhoihin taloihin.

   Poista
 4. Hei!

  Kertokaas tyhmälle, mistä noita lyhtyjä saa, kun on tuossa takan edessä? Olen yrittänyt metsästää joka paikasta eikä ole osunut eteen? En edes tiedä suunnittelijaa/ tuotteen nimeä.

  VastaaPoista

Kiitos, kun ilahdutit kommentilla!